Voor al jouw IT vragen

IT-dienstverlening
op maat

Laat ons eerlijk zijn: wat is er vervelender dan een traag werkende computer, e-mails die ergens vastlopen of jouw door bloed, zweet en tranen gecreëerde bestanden verliezen door een virus? Inderdaad, heel weinig! 

Jouw onderneming is zo sterk als de IT-toepassingen die haar ondersteunen. Laat je daarom bijstaan door een IT-professional en kies voor:

  1. Veiligheid: bescherm je gegevens tegen cyberbedreigingen.
  2. Efficiëntie: stroomlijn processen, automatiseer taken en verhoog jouw productiviteit.
  3. Schaalbaarheid: maak je klaar om te groeien dankzij een sterke IT-fundering.

Investeer vandaag nog in het optimaliseren van jouw IT-oplossingen. IT voor ondernemers staat je bij met advies en oplossingen op maat.

Aanbod IT voor ondernemers

oplossingen

De IT-wereld kan complex overkomen, vooral voor startende ondernemers. Daarom ben ik er om jou te helpen met deskundig advies, betrouwbare oplossingen en persoonlijke ondersteuning. Hieronder vind je de meest voorkomende diensten.

Ik heb hulp nodig met mijn

Wachtwoorden

 

Als ondernemer heb je ongetwijfeld een bedrijfsaccount op veel verschillende websites en apps. Heel handig, die technologie, maar het handmatig beheren van al die accounts kan al wel eens ingewikkeld worden.

Hoe vaak gebeurt het dat jij vastloopt op een loginpagina omdat je jouw wachtwoord bent vergeten, net wanneer je goed in de werkflow zat? Vervelend!

Gelukkig kan het ook anders.

Gun jezelf tijd en gemoedsrust; en laat je als ondernemer ondersteunen bij jouw wachtwoordbeheer door iemand met expertise in effectieve beveiligingsprotocollen.

wil jij ...

Laat je dan helpen bij het beheren van jouw wachtwoorden.

IT voor ondernemers heeft een simpele en veilige beheerstool in huis, die het jou gemakkelijk maakt om al je wachtwoorden veilig op één plek te bewaren en ze automatisch in te vullen wanneer dat nodig is. Hierdoor bespaar jij tijd én wordt het makkelijker om jouw onderneming op te schalen.

Passwoordbeheer

149Vanaf prijs (excl. btw)
Alles op één plek
Persoonlijke opzet
email-symbol

Ik heb hulp nodig met mijn

Zakelijke mailbox

E-mail is vandaag de dag veel meer dan een communicatiemiddel. Voor veel ondernemers is het de ruggengraat van hun bedrijf. Een slordige e-mailconfiguratie kan dan ook leiden tot gemiste verkoopkansen, veiligheidsrisico’s en inefficiënte communicatie.

wil jij ...

Laat je dan helpen bij het configureren van je zakelijke e-mail

Als jouw IT-partner sta ik klaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Ik zorg dat jouw e-mailinstellingen volledig in lijn liggen met de specifieke behoeften van jouw bedrijf. Ik weet immers als de beste dat geen twee bedrijven hetzelfde zijn. Daarom biedt IT voor ondernemers e-mailconfiguratieoplossingen op maat aan.

Waarom is e-mail configuratie belangrijk voor ondernemers?

E-mailconfiguratie

149,-Excl. btw
E-mails correct instellen
Handleiding
Eerste jaar licentie inbegrepen
  • Een zakelijk e-mailadres straalt geloofwaardigheid en professionaliteit uit naar jouw klanten en partners.
  • Efficiënte e-mailconfiguratie stroomlijnt communicatie, waardoor jouw team meer tijd kan besteden aan belangrijke taken.
  • Met de juiste beveiligingsinstellingen kun je vertrouwelijke informatie beschermen tegen cyberdreigingen en datalekken.
  • Onze oplossingen zijn flexibel en schaalbaar, waardoor ze meegroeien met jouw bedrijf, of je nu een startup bent, een gevestigde onderneming of iets daar tussenin.


Ben jij er gerust op dat jouw bestanden goed zijn opgeslagen? Als ondernemer zijn jouw bedrijfsdocumenten en data cruciaal voor jouw dienstverlening, klantenopvolging, administratie enz. Stel je voor dat je deze zou verliezen bij bijvoorbeeld een computercrash. Zonder back-ups kan je alle bestanden opnieuw beginnen maken. Zoiets vraagt tijd en de kans dat je belangrijke bedrijfsinformatie mist is reëel.

wil jij ...

Dan heb ik de ideale back-upoplossing voor jou!

Mijn gebruiksvriendelijke back-upoplossing herstelt verloren gegevens snel en minimaliseert de impact op de bedrijfsactiviteiten, zodat jij volledig kan focussen op jouw kernactiviteiten.

Back-up My Business

149,-Vanaf prijs (excl. btw)
Instellen back-ups
Handleiding
Crash support (op aanvraag)

Werkt jouw laptop trager dan voordien? Krijg je rare pop-up meldingen en denk je dat er een virus in jouw computer zit? Dat betekent maar één ding: tijd voor een grote pc-schoonmaak!

wil jij ...

LAAT JE PC OPKUISEN DOOR EEN PROFESSIONAL

IT voor ondernemers helpt jou met deskundig advies, betrouwbare oplossingen én persoonlijke ondersteuning op basis van jouw specifieke computerprobleem. Laat ons je computer opkuisen zodat jij verder kan werken aan jouw bedrijf.

PC Refresh

149,-Vanaf prijs (excl. btw)
Technische schoonmaak computer
Anti-virus
Persoonlijk advies
Km vergoeding (indien onsite)

Bij het kiezen van een nieuwe computer -en bijhorend materiaal- kan je je al snel overweldigd voelen door het gigantische aanbod. Het is begrijpelijk dat je niet meteen ziet welke computer het meest voldoet aan jouw behoeften.

wil jij ...

Ik help jou bij het maken van een verstandige keuze

Maak je geen zorgen! IT voor ondernemers analyseert de computernoden van jouw bedrijf en doet jou een persoonlijk voorstel.

Advies op maat

Prijs op aanvraag
Beste prijs-kwaliteitverhouding
Persoonlijk advies
Betrouwbaar en duurzaam

Ondernemen zonder software, dat zit er de dag van vandaag niet meer in! We gebruiken technologie om onze processen te stroomlijnen, onze productiviteit te verbeteren en te innoveren. De keerzijde van de medaille is dat niet-geoptimaliseerde software een rem kan zetten op groei en veiligheidsrisico’s kan inhouden.

wil jij ...

Neem jouw bedrijf onder de loep met een volledige softwareaudit

Als jouw IT-partner sta ik klaar om de software van jouw bedrijf grondig te analyseren en te optimaliseren. Ik help jou om de voordelen van e-commerce, cloud computing en datagestuurde inzichten volledig te benutten. The sky is the limit!

Audit op maat

399,-Vanaf prijs (excl. btw)
Audit over je bedrijf en software licenties
Lijst met mogelijke verbeteringen
Vragenlijst huidige situatie + verwachtingen
Software check
Voorbereiding om van single naar team te gaan
Reviews

Wat klanten zeggen

Ruben is een echte expert op het vlak van IT, en dan vooral mbt gespecialiseerde oplossingen voor ondernemers. Toen mijn laptop crashte had ik snel een nieuwe laptop nodig: Ruben hielp me bij de keuze van een nieuwe laptop, gebaseerd op een vraaggesprek naar wat ik echt nodig had als ondernemer. Bovendien stond hij me bij met de keuze van een garantieplan dat al snel handig bleek: ik liet mijn laptop vallen en binnen de dag was een nieuwe laptop geregeld. Naast de keuze van hardware, helpt Ruben je met het uitkiezen van de juiste software, het stoppen van overbodige abonnementen en bijvoorbeeld het goed beheer van wachtwoorden. Een echte support voor mijn onderneming zodat ik hier geen tijd meer mee verlies en mij kan focussen waar ik zelf goed in ben!
Boostways - Hannelore
Ik had een probleem met het koppelen van mijn agenda's en Ruben nam uitgebreid de tijd om me hier mee te helpen. Niet enkel loste hij dit probleem op. Hij zag ook enkele andere problemen, die hij meteen aankaartte en zorgde dat ik de juiste info hiervoor kreeg dat deze eveneens werden opgelost. Ik ben nu opgelucht en hoef me hier geen zorgen over te maken.

Bedankt Ruben voor de snelle hulp!
That's called strategy - Valérie

Boek een vrijblijvend
kennismakingsgesprek

Boek een vrijblijvend
kennismakings-gesprek

Ben je getriggerd, heb je een probleem of een vraag? Boek dan hieronder je gesprek. Samen gaan we voor een duurzame oplossing.