Ruben_01
Over ons

Over
IT voor ondernemers

Ruben Schoups

Hey! Ik ben Ruben, jouw hulplijn voor alle IT-problemen! Al sinds mijn tienerjaren heb ik een fascinatie voor alles wat soft- en hardware is. Ondertussen heb ik al 10 jaar werkervaring bij o.a. Aurelium en Telenet op de teller en durf ik mij een IT-specialist te noemen.

Omdat ik vond dat er in de IT-dienstverlening weinig ruimte was voor kleine of startende ondernemers, ben ik zelf in dat gat gesprongen. Na een proces van wikken en wegen is uiteindelijk IT voor ondernemers ontstaan. Hiermee wil ik startende ondernemers en kmo’s een digitale versie van “de computerwinkel in het dorp” aanbieden, een plaats waar je écht geholpen wordt en altijd terecht kan. En kan ik iets niet zelf, dan heb ik de juiste contacten om ervoor te zorgen dat je toch een stap dichter bij de oplossing komt.

Kernwaarden

IT voor ondernemers ondersteunt ondernemers en kmo’s bij alles wat met IT te maken heeft; of het nu gaat om hardware aankopen, security verhogen of softwareproblemen oplossen. In mijn dienstverlening staan volgende waarden altijd centraal.

Persoonlijke aanpak

Ik ben een rasechte dienstverlener, die bereikbaar wil zijn en graag met jou meedenkt. Bij IT voor ondernemers weet je altijd wie je aan de lijn krijgt.

Ontzorgen

Mijn missie is ervoor zorgen dat jij op lange termijn verder kan met je werk. Hiervoor kijk ik naar het totaalplaatje en niet enkel naar de vraag die je op dat moment stelt.

Flexibiliteit

IT voor ondernemers is de hulplijn die je op eender welk moment kan inschakelen. Daarnaast pas ik mij ook inhoudelijk aan aan jouw planning en behoeften.

Wil je samenwerken?
Laat hier je vraag achter of plan een kennismakingsgesprek in.